Chanel ja Louis Vuitton kokoelmani

CHANEL JA LOUIS VUITTON KOKOELMANI

Linkistä Chanel laukut videoesittelyssä

Louis Vuitton laukkuni, lompakot, vyöt ja kalenteriKeepall 50, Noe GM, Borsa Weekend, Odeon MM (myyty), Neverfull MM,  Beverly MM (myytävänä), Favorite PM, Saint Germain BB, MC Milla, iso meikkipussi, pöytäkalenteri, lompakko, avainkukkaro, pieni meikkilaukku, pieni lompakko, kolme vyötä joista alin pinkki myynnissä
12 kommenttia:

 1. Mäkin muistan hyvin vielä ajan, kun Siljalta sai Burberryä. Jos laivalla myytäisi merkkituotteita tax free- tuotteina, niin siellä tulisi varmasti käytyä useammin ;D Mun ensimmäisiin merkkilaukkuihin kuului myös Burberryä, mutta myös Guessiä. Ostin myös ekan Vuittonin vuonna 2008 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan, että saatiin vielä noista Tax Free hinnoista alennusta, kun olin Siljalla töissä. Eka Burberryn villahuivi maksoi jotain 200-250 markkaa! On vieläkin käytössä ja ihan hyvässä kunnossa. Olisi kiva, kun olisi oma tax free kauppa laukuille :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Henna, osa jo vuodelta 2002 ja aika moni ostettu myös käytettynä.

   Poista
 3. Ulla on aivan huiman ihana laukkukokoelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SatuMaria, varmasti pienemmälläkin pärjäisi. Tytär saa paljon laukkuja ;)

   Poista
 4. Ihania laukkuja omistat! täällä kans yks laukkuhullu..:) LV Hampsted on kyllä uskomattoman hyvä laukku, meillä on tyttäreni kanssa siitä ruskea ja se vaalea ja olen oikein yrittänyt kuluttaa sitä ruskeaa, että voisin ostaa jonkun uuden, mutta se ei mene miksikään vaikka olen raahannut sen kanssa ympäri ämpäri..Perustelen hankintoja aina että no nehän jäävät tyytärelleni:)) kiva blogi sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaalea Hamsted olisi ihana kesälaukku, mua himottais myös Petit Noe vaaleana. Meillä sama homma, tyttärelle jäävät ja kohta taitaa jo omiakin.

   Poista
 5. Mikä sävy tuo Vuitton vaaleanharmaa huivi on? :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania laukkuja. Mulla olis toiveena kaksi LV laukkua ja kolme huivia. Olen jo kauan niistä haaveillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena, onhan noita vähän liian suuri kokoelma, tytär taitaa kyllä muutaman vuoden jälkeen vierailla vaatehuoneessa. Laukut ovat kyllä kestäneet mulla jo vuosikausia, ainoastaan muutama on uusia.

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.